DNK prodajni proces

DNK prodajni proces je program kojim pomažemo: 
  1. prodavačima,
  2. agentima u call centru,
  3. voditeljima i
  4. direktorima prodaje,
da obrasce koji donose prodajnu efikasnost integriraju u svoju prodaju ili u svoj prodajni tim.
Ovim programom osiguravamo vam praktično znanje s ciljem da vaš način rada bude usmjeren postizanju boljih prodajnih rezultata.

Nizom praktičnih vježbi naučit ćete savladati svaki dio prodajne komunikacije kako bi se vaši kupci osjećali ugodno i bez ikakvog pritiska na kupnju vašeg proizvoda ili usluge.

Dogovorimo sastanak: (u kontakt obrazcu obavezno kliknite na privolu kako bi mogli poslati poruku)

Da li ste bili na nekom programu gdje ste naučili odlične stvari, ali nikada to niste primijenili?! Vjerujemo da ćete nakon našeg programa sigurno naučeno odmah i primijeniti. Zašto? Svi su, budete i Vi. 

Program je kreiran nakon tisuće sati održanih poziva, sastanaka, prezentacija i treninga.

Program pod nazivom DNK prodaje obuhvaća:
Osnove psihologije u prodaji – strahovi prilikom prodaje.
Strah je emocija izbjegavanja. Naučenim procesima se savladava strah koji koči postizanje boljih rezultata te podiže motivaciju svakog pojedinca.
Kreiranje Rapport – savladavanjem ovog procesa otvaraju se vrata za pristup „intimnim poslovnim informacijama“ koje su preduvjet za uspješnu prezentaciju.
Istraživanje potreba potencijalnog kupca – naučeni proces će Vam pružiti ogromne resurse za stvaranje potreba Vašem kupcu. Od presudne važnosti za zatvaranje prodaje.
Prezentacija – da li Vam je potrebno pričati koliko je bitno imati dobru prezentaciju. Dobrom prezentacijom stvarate, želju, potrebu, budite strast kupca prema tome što prodajete. Savladavanjem 4-mat sustava, prezentacija više nikada neće biti ista.
Izgovori i prigovor – Kineska poslovica kaže „prigovor je dar“. Naučit ćemo Vas kako izgovor i prigovor pretvoriti u svoju korist.
Zaključivanje prodaje – proces koji stvara stres kod obje strane, kupac-prodavač. Naučenim se lakše zatvaraju prodaje bez stresa te kupac tako ne osjeti pritisak i lakše donosi konačnu odluku o kupnji.

Prodajni trening je proces koji pomaže pojedincu da definira i postigne realne financijske ciljeve brže i lakše nego što bi inače bilo moguće.

Prodaja se mijenja iz dana u dan, ali isto tako se mijenja i pristup kupca prema vama. I ako vaš tim ne prati najnovije trendove, znate i sami do čega dolazi. 

Želite li imati motiviran prodajni tim  DNK prodajni trening je idealan odabir. 

ZATRAŽITE PONUDU (u kontakt obrazcu obavezno kliknite na privolu kako bi mogli poslati poruku)