DNK prodajni proces

DNK prodajni proces je program kojim pomažemo: 

  1. prodavačima,
  2. agentima u call centru,
  3. voditeljima i
  4. direktorima prodaje,

da obrasce koji donose prodajnu efikasnost integriraju u svoju prodaju ili u svoj prodajni tim.
Ovim programom osiguravamo vam praktično znanje s ciljem da vaš način rada bude usmjeren postizanju boljih prodajnih rezultata.

Nizom praktičnih vježbi naučit ćete savladati svaki dio prodajne komunikacije kako bi se vaši kupci osjećali ugodno i bez ikakvog pritiska na kupnju vašeg proizvoda ili usluge.

Da li ste bili na nekom programu gdje ste naučili odlične stvari, ali nikada to niste primijenili?! Vjerujemo da ćete nakon našeg programa sigurno naučeno odmah i primijeniti. Zašto? Zato što ćete naučeno odmah morati primijeniti, uživjeti se u naučeno koristiti sve dok naučeno ne postane dio Vas.

Program je kreiran nakon tisuće sati održanih poziva, sastanaka, prezentacija i treninga.

Program pod nazivom DNK prodaje obuhvaća:

Osnove psihologije u prodaji – strahovi prilikom prodaje
Strah je emocija izbjegavanja. Naučenim procesima ćete savladati strah koji Vas koči u napretku
Kreiranje Rapport – savladavanjem ovog procesa otvaraju Vam se vrata za pristup „intimnim poslovnim informacijama“ koje su preduvjet za uspješnu prezentaciju.
Istraživanje potreba Vašeg potencijalnog kupca – naučeni proces će Vam pružiti ogromne resurse za stvaranje potreba Vašem kupcu. Od presudne važnosti za zatvaranje prodaje.
Prezentacija – da li Vam je potrebno pričati koliko je bitno imati dobru prezentaciju. Prezentacijom stvarate, želju, potrebu, budite strast kupca prema tome što prodajete. Savladavanjem 4-mat sustava, Vaša prezentacija više nikada neće biti ista.
Izgovori i prigovor – Kineska poslovica kaže „prigovor je dar“. Naučit ćemo Vas kako izgovor i prigovor pretvoriti u svoju korist.
Zaključivanje prodaje – proces koji stvara stres kod obje strane, kupac-prodavač. Naučenim ćete zatvarati prodaju bez stresa te kupac neće osjetiti pritisak i lakše će donijeti konačnu odluku o kupnji.

Prodajna trening je proces koji pomaže pojedincu da definira i postigne realne financijske cilje brže i lakše nego što bi inače bilo moguće.

Naučit ćemo Vas kako da kroz svoju prezentaciju svaki vaš potencijalni klijent osjeti ugodu, koja je ključ uspjeha u prodaji.

Zašto je to važno?
Prodaja se mijenja iz dana u dan, ali isto tako se mijenja i pristup kupca prema vama. Ako ste u prodajnoj rutini, dolazi do odlijeva vaših kupaca prema konkurenciji koja se brže prilagođava promjenama na tržištu.

Trening DNK prodajni proces možete pohađati u timu ili pojedinačno.

ZATRAŽITE PONUDU