Individualne konzultacije

Individualne konzultacije su idealne za odgovorne osobe koje imaju svoje prodajne timove. Idealne za direktore prodaje te vlasnike firmi.

Događa li vam se često u zadnje vrijeme da upadnete u prodajnu rutinu? To vas može dovesti do najgore situacije.

Takvo stanje dovodi vas do gubitka energije, želje i volje za posao. Tada trpite i vi i tvrtka u kojoj radite jer je u tom stanju nemoguće ostvariti rezultate koji se očekuju.

Nije lako samostalno izaći iz te svakodnevice, odnosno rutine. Vjerojatno ni ne pokušavate potražiti pomoć druge strane jer smatrate da to stanje takvo treba i biti. Prodavač koji se nalazi dugo u rutini stagnira i ne može ostvariti napredak.


Povećaj svoju efikasnost kroz stručno savjetovanje (u kontakt obrazcu obavezno kliknite na privolu kako bi mogli poslati poruku)

Konzultacijama ćemo vam vratiti upravo ono što vam nedostaje kako bi ponovno mogli ostvariti rezultate i napredak u onome u čemu ste zapravo i najbolji.

Kroz konuzultacije prolazimo DNK prodajni proces koji će Vam pružiti:

OSNAŽIVANJE
Da li ste bili na nekom programu gdje ste naučili odlične stvari, ali nikada to niste primijenili?! Vjerujemo da ćete nakon našeg programa sigurno naučeno odmah i primijeniti. Zašto? Zato što ćete naučeno odmah morati primijeniti, uživjeti se u naučeno koristiti sve dok naučeno ne postane dio Vas.

KREIRANJE PROCESA:
Postavljeni ciljevi u prodaji su sasvim normalni. Ali, Prodajni procesi su još bitniji. Jer ako imate dobro postavljene procese, ciljevi će se ispunjavati sami od sebe. Upravo zato ćemo definirati prodajne procese za Vašu uslugu ili proizvod te tako povećati vjerovatnost ostvarenja ciljeva.

POSTAVITI PRIORITETE U PRODAJNIM PROCESIMA:
Možda se Vama čini da imate previše zadataka na sebi, ali zar nam to nije svima zajedničko? Kreirat ćemo specifikaciju koja će Vam pokazati u kojem dijelu posla trebate najviše sudjelovati. Specifikacija će Vam biti vodilja na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini. Samo se sjetite pravila 20/80.


NE ČEKAJTE DA UPADNETE U RUTINU, DOGOVORIMO TERMIN (u kontakt obrazcu obavezno kliknite na privolu kako bi mogli poslati poruku)