O nama

U prodaji nema zapreka jer vjerujem da je prodaja proces koji se može naučiti. Rijetko se događaju „rođeni“ prodavači.

Prodaja je ključni dio svakog posla, a o prodaji znam neke sitnice koje Vam mnogi neće reći. U prodaji sam preko 12 godina. Iskustveno sam prošao kroz prodajne procese u većini industrija.
Održao sam prezentacije pred više od 19.000 ljudi.


Ono što ćete dobiti na treninzima je praktično znanje proizašlo iz iskustva, a prilagođeno industriji iz koje dolazite i koje ćete moći primijeniti odmah sutra na svom radnom mjestu.

Oni koji su do sada prošli treninge vraćaju nam se kao zadovoljni korisnici naučiti nove prodajne vještine, osvježiti znanje i izaći iz rutine ili nam šalju nove djelatnike da bi ih naučili kako postati kvalitetan prodavač, voditelj prodaje, prodajni agent.

Otkrit ću vam i tajnu koju će vam potvrditi i brojni polaznici treninga – naši treninzi nisu sati dosadnih predavanja. Na njima se polaznici odlično zabavljaju dok usvajaju praktična znanja. Vjerujemo da je i to jedan od razloga što nam se vraćaju.


Treninge radimo individualno ili u grupama. Radimo konzultacije s vlasnicima firmi, direktorima prodaje. Obučavamo cijele prodajne timove, agente u pozivnim centrima, trgovačke putnike, prodajne predstavnike, komercijaliste, account managere i sve kojima je znanje iz prodaje nužno kako bi kvalitetno obavljali svoj posao.


Osim što držim treninge, mjesečno obavimo preko 7.000 prodajnih poziva i desetine prodajnih sastanaka te je to dodatno skupljanje prodajnog iskustva. Konstantno se educiramo kroz knjige i blogove vrhunskih prodavača, edukacije i, naravno, svakodnevni rad.


Naš cilj je uvjeriti vas da prodaja nije teška ako znate što radite.


REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN!