PRODAJNA RADIONICA 29.01.2018. (PONEDJELJAK)


Prodajnu radionicu vodi Bojan Kovačević, vlasnik tvrtke SaleRoom.

Sanjaš li o tome kako ćeš biti uspješan/a u prodaji?

U više od 22 godine radnog staža stekao sam veliko iskustvo u prodaji i radu s ljudima. Iako nikada nisam očekivao da ću raditi u prodaji, prodaja me izgradila kao osobu i pružila mi mogućnost da se svakodnevno nadograđujem i educiram. Kada sam prvi puta bio polaznik jedne prodajne radionice, shvatio sam da je to dosada najbolje investiran novac. Upravo je taj dio mog života pokrenuo ideju o otvaranju vlastite tvrtke (SaleRoom), koja će pružiti mnogima praktično znanje o prodaji i boljim prodavačkim vještinama, rezultatima, ujedno i većoj zaradi. Posebno znanje stekao sam baveći se prezentacijama i stalnom terenskom radu.
Moja najveća prepreka u napretku bio je strah. Taj strah me navodio da ne idem u konkretnu komunikaciju, pregovaranja, ispitivanja, zaključivanja, jer mi je govori da mogu izgubiti prodaju. Kada sam pobijedio strah od pretpostavke, paradigme, uvidio sam da ne mogu izgubiti prodaju ako nemam ništa potpisano. Tu je došla promjena u mom radu, efikasnosti, a naravno, i u mojoj zaradi koja se stalno povećavala.
 
Upravo iz te prakse, poziva, prezentacija, sastanaka, pozivam i Vas na radionicu koja će Vam promjeniti viđenje o prodaji.

3 koraka koja ćeš naučiti na radionici, a pomoći će ti da povećaš svoju prodaju

        1. SAVLADAVANJE STRAHA

           - bojimo se pretpostavki (npr. ne bojimo se mraka nego onoga što se nalazi u mraku)
           - strah od ne znanja (razvoj svake osobe pobjeđuje strah - nauči, probaj, vježbaj, probaj...)
           - strah od gubitka prodaje (bojimo se nečega što nismo niti ostvarili i to nas spriječava da                        vodimo efikasan sastanak, razgovor).

Praktičnim vježbama ćeš savladati strah i na taj način otvoriti nove načine zatvaranja prodaje koje će dovesti do obostranog zadovoljstva - klijent - prodavač

         2. ​SNAGA KROZ VIZUALIZACIJU

           - proces po nazivom - 5 MINUTNI KORAK  - naučit će te kako strah pretvoriti u pobjedu svog               podsvijesnog stanja koje nas koči nebrojeno puta da budemo brži i efikasniji u donošenju odluka.

         3. 5 NAČINA ZAKLJUČIVANJA PRODAJE

           - 80% prodaja se dešava nakon što potencijalni klijent izgovori čak četiri puta NE
           - znati više načina zatvaranja prodaje dovodi te u postotak 10% najboljih prodavača
           - naučit ćeš kako preći preko svakog NE koje potencijalni klijent izgovori, a da to nije napadno                     prema njemu (svi vole kupovati, ali ne vole da im se prodaje).

Cilj treninga:

Trening će ti omogućiti da donosiš konkretnije odluke u pregovaranju, prevladaš strahove kod istraživanja potreba i da uz postavljanje rokova i ciljeva u prodaji ubrzaš proces odluke kod klijenta.

PRIJAVI SE do 15.12.2017. i rezerviraj svoje mjesto po jedinstvenoj cijeni od samo 510,00 kn+Pdv, umjesto redovne cijene od 800,00 kn+Pdv.
(u radionici sudjeluje maksimalno 10 polaznika)
Rezervacija mjesta za radionicu potvrđuje se plaćanjem redovne cijene minimalno 10 dana pred početak radionice.

U poruci prijave upiši: REZERVACIJA, svoje cijenjeno ime i prezime, svoju e-mail adresu, ako prijavljuješ još nekoga: broj osoba koje prijavljuješ, puno ime i prezime osoba koje dolaze, naziv firme iz koje dolaziš.

Trening se održava u ZG Tower, Radnička 80, Zagreb.
Ponedjeljak 29.01.2017. u 09:00 sati do 15:00 sati
Trajanje treninga šest (6) sata uz tri pauze za kavu u našem novouređenom Office-u (kava, čajevi, osvježavajuću pića uključeni u cijenu).

Trening je namjenjen za:
  1. prodajne predstavnike
  2. agente u call centru
  3. voditelje call centra
  4. voditelje prodaje
  5. direktore