RADIONICA - PREZENTACIJSKE TEHNIKE

ŠTO DOBIVATE OVOM RADIONICOM? Termin radionice: 02.02.2019.
1/ Osiguravamo vam pomoć kroz iskustvo da vaš proizvod ili uslugu podignete iznad konkurentskog te da bude prepoznat kao nešto posebno, bolje, potrebnije.
2/ Upoznat ćemo vas s 4-MAT sustavom koji vam omogućava da ste četiri koraka ispred potencijalnog klijenta i znatno vam olakšava svaki naredni korak u prodaji.
3/ Nakon treninga vaša će prezentacija imati „ono nešto“ zbog čega će je pamtiti.
4/ Saznat ćete koja to pitanja potencijalni klijent postavlja samom sebi tijekom razgovora s vama te ćete naučit prilagoditi vašu komunikaciju kako bi mu pružili odgovore.
5/ Naučit ćete kako prilagođavati prezentaciju tijekom razgovora s klijentom.
Nikoga ne zanima sve što vi prodajete. Klijenta zanima samo ono što je njemu potrebno u tom trenutku. A tu potrebu stvarate upravo Vi.


Kome je namjenjenja radionica: prodajnim savjetnicima, komercijalistima, direktorima, voditeljima prodaje, voditeljima call centra.

4 odgovora zašto biti na ovoj radionici:

ZAŠTO? Zato što ako ne investiraš u svoje znanje u 2019. godini, generacija koja završava Prodajnu akademiju ćete izgurati s prodajnog tržišta
ŠTO imaš od radionice? Opstanak na prodajnom tržištu i mogućnost povećanja svoje zarade
KAKO radionica funkcionira? Kroz vježbe, praktične primjere moje trenutno iskustvo u vođenju prodajnog tima od 40 ljudi, siguran sam da ćeš mnoge naučene stvari odmah moći prenijeti u svoj posao.
ŠTO AKO posjetiš radionicu? Strah koji imaš u sebi će nestati, te ćeš se uzdići iznad sebi sličnim.

Samo 12 mjesta za rezervaciju, zato se prijavi što prije.
Prijave primamo do 21.01.2019.
Termin radionice: Subota 02. veljače 2019. godine od 9 do 13 sati.
Cijena: 610,00kn (Oslobođeno PDV-a temeljem članka 90. Zakona o PDV-u)
Lokacija: MojKvart.hr, Vlaška ulica 79, 1. kat

Prijavite se OVDJE

NAPOMENA:
(Kod prijave navedite Vaše ime i prezime. Ima Vaše tvrtke (ili ste fizička osoba). Broj osoba koje dolaze na radionicu. Broj mobitela i Vašu e-mail adresu) Obavezno stisnite na privolu kako bi mogli zaprimiti Vašu prijavu i javiti Vam se povratno za potvrdu rezervacije mjesta.