Trening - Call centar

Treningom za Call centar usavršavamo vaše djelatnike u pozivnim centrima da u komunikaciji budu još efikasniji

Velika većina djelatnika u pozivnim centrima teško savladava strah koji ih, na žalost, koči u njihovom radu. Tu najviše pati njihova učinkovitost.

Strah ih vodi u jedan jednostavniji način komunikacije koji, na žalost, nakon nekog vremena, postaje teži način. A taj teži način se zove loša prodajna učinkovitost.

U takvoj situaciji trebate jako brzo reagirati kako vam se ne bi dogodilo da, zbog pada motivacije djelatnika izazvanog lošim rezultatima, ne izgubite kvalitetnu osobu samo zato što se problem nije riješio na vrijeme. 

Kroz prodajni proces, svi vaši prodavači (agenti, prodajni predstavnici) će doći do novih spoznaja te će ih odmah pretvoriti u praksu.
Fleksibilnost je jedna od najbitnijih karakteristika svakog prodavača, a trening omogućuje svakom pojedincu da nauči što znaći prilagodba.
Garantiramo Vam povećanje prodajne učinkovitosti jer ćete naučeno morati odmah primijeniti u praksi.

Da li ste bili na nekom programu gdje ste naučili odlične stvari, ali nikada to niste primijenili?! Vjerujemo da ćete nakon našeg programa sigurno naučeno odmah pretvoriti u praksu.

Model kroz koji su prošle desetine prodavača i agenata želimo prestaviti i Vama i samo u jednom treningu ćete vidjeti pozitivne promjene.

Skratite si vrijeme prilagodbe novih ljudi u pozivnom centru i povećajte učinkovitost dugogodišnjih djelatnika u svom prodajnom timu.

Investirajte u ovaj prodajni trening koji će vam pokazati kako se na jednostavan način i s jednostavnom komunikacijom može doći do puno boljih rezultata.

Dogovorimo sastanaka i kreirajmo najbolje rješenje za Vaše poslovanje  (u kontakt obrazcu obavezno kliknite na privolu kako bi mogli poslati poruku)